LIEFDE VOOR MUZIEK #5

In de vijfde aflevering van het tweede seizoen van Liefde voor Muziek bewerken Belle Perez, Dana Winner, Paul Michiels, Eva De Roovere, Sioen en Ian Thomas de songs van Johannes Genard van School Is Cool.

Belle Perez bracht een meer poppy versie van ‘Til The World Is Gonna End Tonight’. Ze bracht een stevige performance waarvan iedereen omver geblazen werd.

Paul Michiels bracht zijn versie van ‘O Delusions’. Hij haalde ook zijn geheim wapen naar boven, zijn mondharmonica.

Sioen zorgt voor een heel aparte sfeer met zijn versie van ‘Warpaint’. Deze versie lijkt wel de soundtrack van een goede horrorfilm. Dit is echt goed.

Dana Winner zet zoals we van haar gewoon zijn een mooie Nederlandstalige song neer. Haar versie van ‘New Kids In Town’ is dan toch iets anders, iets nieuws van haar. Leuk!

Zo fragiel als ze maar kan klinken zingt Eva De Roovere een zeer gevoelige versie van ‘Black Dog Painting’. Het is niet de melodie die het een totaal nieuwe versie maakt, maar wel haar ongelooflijk goede stem. En dat einde dan… PRACHTIG!

Ian Thomas verbaast vriend en vijand met deze versie van ‘Evelop Me’. Johannes was erg onder de indruk van deze prestatie. Het sterkste dat we zagen van Ian Thomas in dit programma.

Als tribuutnummer koos Johannes Genard voor ‘Down There By The Train’ van Tom Waits. Hijbracht een mooie ingetogen versie. Een mooie afsluiter!

Dit was één van onze favoriete afleveringen. Mooi werk VTM!


Wil je in de toekomst ook nog zo snel op de hoogte zijn van de nieuwe muziek?
Volg ons dan op:

fblogotwitterlogo

 

 

 

Plaats een reactie