“Een heuse rollercoaster actie video die je niet wil missen”

bentvl
(c) VEVO

Bent Van Looy is helemaal terug van weggeweest! Begin januari kondigde hij zijn nieuwe album aan en bracht hij de eerste single ervan uit. Nu is de clip er en wij zijn fan!

De Vlaamse zanger Bent Van Looy ken je misschien wel van de band Das Pop, of als coach uit The Voice Van Vlaanderen, maar misschien ook wel van zijn solowerk. De nieuwe single ‘My Escape’ bracht Bent uit in januari en is de eerste single van zijn tweede soloalbum ‘Pyjama Days’ dat uitkomt op 25 maart 2016. De single had lang geen clip, maar het was het wachten waard!

De zanger nodigt iedereen uit om de nieuwe video met hem mee te belven. “De ongemeen getalenteerde regisseur en tevens mijn vriend Lionel Mougin was mijn kompaan op dit avontuur.Samen hebben we gedurende een week door de straten van Parijs gelopen, reden we langs plattelandswegen en verlaten streken in de buurt van Duinkerken en vertoefden we in de diepste bossen van België.  Vandaag stel ik met trots het resultaat voor van onze mooie reis.  Kijk en beleef My Escape, een heuse rollercoaster actie video die je niet wil missen.”

Wie Van Looy aan het werk wil zien kan op 13 april terecht in De Roma in Borgerhout om het album voor het eerst live te beleven. Op 14 april is hij te gast in de AB en op 15 april in de Handelsbeurs in Gent.

UPDATE: 20/03/16: De single komt nieuw binnen op #29 in de UTOP50!

Plaats een reactie