NATALIA BLAAST FANS OMVER MET “INTIEM” CONCERT

natalia-in-my-blood-11

Vorig jaar was een niet al te gemakkelijk jaar voor Natalia. Ze moest op zoek naar een nieuw creatief team en vond die ook. Deze zomer hoorden we ‘Smoking Gun’, wat ook het eerste resultaat van hun samenwerking was. Maar nu is het voor echt: het nieuwe album ‘In My Blood’. Zaterdagavond stelde ze die voor in Antwerpen. 

Zaterdagavond stelde Natalia haar nieuwe album voor in de backlot van het Sportpaleis in Antwerpen. Eerder deze maand vernamen we al heel wat meer over het album in dit artikel. Natalia leek vooral heel nerveus, en dat bevestigde ze zelf ook. Ook heel normaal als je je nieuwe nummers moet brengen voor familie, vrienden, pers, enkele collega’s en 400 fans. Maar vanaf ze begon te performen was er van zenuwen niets te merken. Ze zong zoals we haar nog nooit hoorden en haalde met gemak elke noot. De nieuwe nummers klonken heel goed live en de sfeer in de zaal was direct gezet voor een aangename muzikale avond.

natalia-in-my-blood-38

Ook het VTM Nieuws was er bij en konden haar strikken voor een interview. (VIDEO) “Het is echt wel Natalia: het vocale staat voorop, waardoor het misschien een iets rustigere plaat is. Maar dat maakt het net authentieker,” aldus de zangeres. “Ik vind het ook leuk om intieme concerten te spelen. De mensen zitten echt op je lip en je kan al eens iets vertellen. Je voelt gewoon de energie van de mensen.” Later op de avond kreeg Natalia ook al een gouden plaat overhandigd voor het nieuwe album, wat betekent dat ze toch al 10.000 exemplaren heeft verkocht. Het bleek zo gisterenavond voor de fans, als voor Natalia een langverwacht moment.

Enkele video’s van het concert verschenen al op YouTube.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS OVER NATALIA, VOLG ONS DAN OP TWITTER OF OP FACEBOOK.

 

Plaats een reactie